Yleisö- ja yritystapahtumat

Soundnation tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja julkisten tai yritystapahtumien isännöintiin ja suoratoistoon. Meillä on kokenut tekninen henkilökunta ja viimeisin teknologia, jotta jokainen tapahtuma olisi täydellinen.
Tavoitteena on vaikuttaa, yllättää ja tuottaa positiivisia kokemuksia asiakkaillemme.

Yleisimmät tapahtumatyypit ovat virtuaali-, hybridi- ja livetapahtumat, joiden lisäksi on levinnyt myös satelliittitapahtumien toteutus.
Virtuaalitapahtumat tarjotaan kokonaan verkossa valitsemallasi tapahtuma-alustalla. Tapahtuma kuvataan valitussa paikassa ja striimataan osallistujille joko suorana lähetyksenä tai tallenteena. Livetapahtuma on perinteisin tapahtumatyyppi, jossa kaikki osallistujat kutsutaan samaan paikkaan ja samaan aikaan. Tämä mahdollistaa osallistujien välisen vuorovaikutuksen ja monimutkaisimmat kokoukset.

Perinteisimpiä live-tapahtumia ovat seminaarit, konferenssit, messut sekä erilaiset yritys- ja asiakastapahtumat.
Hybriditapahtuma yhdistää kaksi aikaisempaa – tässä tapauksessa osallistujalla on mahdollisuus tulla tapahtumaan suoraan paikan päällä tai seurata tapahtumaa etänä.
Satelliittitapahtumat ovat yleensä yhdistelmä kaikkia edellä mainituista ja niitä käytetään enimmäkseen suurissa organisaatioissa niiden ketteryyden vuoksi.
 Autamme sinua valitsemaan sopivimman tapahtumatyypin tarpeidesi ja tarpeidesi mukaan.

facebook
twitter
instagram
linkedin